Milyen gyönyörű, mély és összetett jelentéssel bír ez a szó. Betűzöm, forgatom a fejemben és gondolkodom, hogyan is tudnám neked jól átadni ennek az eszenciáját, ahogyan én látom.

Birtha Ágnes vagyok, coach, jóga és meditáció oktató

„Bármi is a valóság ma, bármit is érintesz meg és hiszel el ma, ami ma valóságnak tűnik neked, az holnapra – akárcsak a tegnap valósága- már csupán illúzió lesz.” Luigi Pirandello

Nagyon sokféle nézőpontból tudjuk az életünket szemlélni. Gondolkodni, kontemplálni, töprengeni élethelyzetünkön … Hogy miért alakult így? Nem is én vagyok a hibás? Hogy fogok ebből kijutni? Mit akar mutatni az élet? Hol vagyok én a saját életemben? …

Szeretném, ha tudnád, hogy ezzel a problémával, nem vagy egyedül!

Hidd el, tudom mit érzel. Sokan keresztül mentünk már ezen! Igen, én is többször, mert a fejlődéshez szükség volt rá. Szeretnénk elkerülni a fájdalmat, “a fájdalommentes sebtapasz lehúzást”, de sajnos nem mindig tudjuk, mert rengeteg illúzióval vesszük körbe magunkat. Amikor eljutsz arra a végső pontra az életedben, hogy már nem kifogásokat keresel, és nem másokat hibáztatsz a jelenlegi helyzetedért. Szóval, amikor úgy érzed, hogy elég volt és ez így nem mehet tovább. Minden ilyen felmerülő megérkezésedben ott rejlik a változás szele. És hidd el, ettől nem kell úgy megijedni, hiszen minden akadály elgördíthető. Az erő, ami a szélben van Te magad vagy!

A Te jelenedet Te írod, és a megfelelő eszközök használatával el tudsz jutni a gyökerek mélyére és a saját sémáidon, mintáidon változtatni tudsz. Ez egy gyönyörű út önmagunkhoz.

Hogy mennyi idő kell hozzá? Nem tudom Neked megmondani, csak rajtad múlik. Talán 1 hét, 1 hónap, 3 hónap, fél év vagy akár 1 év, még az is lehet csak egy nap. Hiszen láttunk már csodákat pillanatok alatt megszületni. Abban viszont biztos vagyok, hogy önmagunk folyamatos fejlesztése elengedhetetlen, ahhoz hogy az életünket úgy tudjuk élni, ahogy számunkra valóban a legjobb és a legmegfelelőbb. A szomorú hírem az, hogy ez csak energia befektetéssel működik! A jó hír pedig az, hogy megéri és működik!

Én a test-lélek-szellem egységben hiszek és ezt tudom átadni Neked! Kísérni és támogatni a te saját céljaid felé!

Birtha Ágnes

Coach, jóga és meditáció oktató