Meditáció

Szeretnél megtanulni meditálni? Mindig is vonzott, hogy megismerkedj a meditáció mélységeivel, csak eddig nem tudtad, hogyan kezdj hozzá?

Akkor gyere el a meditációs óráimra.

Kifejezetten, kezdő gyakorlók számára felépített meditációs óráimon különböző technikákat alkalmazok, melyek azt a célt szolgálják, hogy felkészítsük az elmét az elcsendesedésre. Biztonságos keretek között, egyszerű jóga gyakorlatokkal kezdünk, amivel nyitjuk a csípőt és a mellkast, harmonizáljuk a légzést, kiegyensúlyozzuk az idegrendszert. Majd egy vezetett mély relaxációval feloldjuk a fizikai, érzelmi és szellemi feszültségeket. Az óra végét pedig közös meditációval zárjuk.

Ez a folyamat abban segít, hogy feloldódjanak a benned lévő feszültségek, megerősödjön a koncentrációs képességed és kinyíljon a tudatosságod.

Szvámi Véda Bháratit idézve:

„A meditáció nem az elme kiürítése, hanem dinamikus teljesség. A jógi elméjének mélységeibe hatol és energiát hoz fel onnét, hogy személyiségét új irányba fordítsa, miközben ugyanennek az energiának a hullámait árasztja mások felé, hogy segítse, gyógyítsa és megvilágosítsa őket. A meditáció az Én és az emberi lét belső állapotai feltárásának szisztematikus útja.”

Az óra időtartama: 60 perc

Csoportos meditációs óra: Kedd 19.30-20.30

Helyszín: 1146, Budapest Istvánmezei út 6. (Récsei Center) az emeleten.

Ha pedig úgy érzed, hogy egyéni óra keretein belül szívesebben gyakorolnál, akkor természetesen erre is van lehetőséged. Ebben az esetben egyeztessünk egy időpontot!

Várlak szeretettel!